Hytteliv

Hold nu op det er længe siden jeg har skrevet på bloggen😳  

Jeg har været travlt optaget med min praktik i Uldstedet, hvor garn, farver og mennesker har givet mig inspiration til strikkeprojekter og stof til eftertanke vedrørende min videre færden i arbejdslivet🤔 

Nu sidder jeg i sensommersolen og nyder formiddagen i Tisvilde med en kop kaffe, som er brygget af husbonden først kværnet bønner med håndkraft og dernæst lade det varme vand løbe igennem bønnerne. Det smager af omhyggelighed og Hytteliv. SKØNT 

Jeg sidder og strikker på en lille cardigan til min niece. Den er sommergul og passer lige til situationen.  

Derhjemme venter en knælang kjole med snoninger, en opskrift jeg har fundet i et Rowan magasin. Bagstykket er færdigt og jeg er igang med forstykket. Det er rart med et strikkeprojekt som tager tid og samtidigt udfordrer mine strikkeevner. 

 

Frisk brygget kaffe  

Frisk brygget kaffe