nuvœrende Strikkeprojekt/ current knitting project

Sommerregnen siler ned. En kœrkommen lejligheden og undskyldning for at sœtte sig i lœnestolen og strikke videre på denne lille bluse til et tre-årigt barn. 

Det er en bluse designet af Helga Isager og jeg kunne ikke stå for denne flotte petrolelumsblå farve. Jeg har valgt at strikke blusen med en blanding af Isagers spinni uldgarn og Isagers alpacauld 1 og har valgt at strikke den med to tråde hele vejen igennem. Dette afviger fra den oprindelig strikkeopskrift, men det er jo det fantastiske ved at strikke selv, at man har den kunsteriske frihed til at få den struktur og det udtryk, man selv ønsker.

 

The summerrain is purring down. A good excuse to sit down in the armchair and start knitting on my current  knitting project - a blouse for a three year old child.

It is a blouse designed by Helga Isager and I couldn't resist this beautiful petrol blue color. The yarn is a mix of Isagers Spinni wool yarn and Isagers alpaca wool. I have chosen to knit the blouse with two threads all the way through. This detail differs from the original knitting recipe but that is the fantastic by knitting yourself, that you have the artistic freedom to create the structure and expression just as you want and like it.